Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pedr2019t

До нового навчального року готові!

Однією з найважливіших форм методичної роботи з кадрами у вищому навчальному закладі є педагогічна рада. Саме вона визначає основні напрямки діяльності закладу, допомагає керувати всім педагогічним процесом, розв’язує нагальні проблеми.

28 серпня 2019 року у стінах Ладижинського коледжу Вінницького НАУ відбулося перше у новому навчальному році засідання педагогічної ради.

Директор коледжу Олег Цуркан привітав присутніх з початком нового навчального року та побажав наснаги і плідної роботи, а також вручив грамоти працівникам-ювілярам.

Pedr2019

Виступив секретар приймальної комісії Євгеній Довбуш, підвівши підсумки вступної кампанії за денною та заочною формами навчання, відзначивши, що приймальна комісія роботу не завершує, так як у листопаді очікується новий набір студентів на заочну форму навчання.

Інна Капелюшна, заступник директора з навчальної роботи, запропонувала до розгляду план навчальної роботи педагогічного колективу на 2019-2020 навчальний рік та представила нових педагогічних працівників коледжу.

Олена Мисько, заступник директора з виховної роботи ознайомила присутніх з масовими заходами, які чекають на коледж протягом нового навчального року.

Про підготовку матеріально-технічної бази коледжу до 2019-2020 навчального року та осінньо-зимового періоду виступила заступник директора з адміністративно-господарської роботи Леся Гунт.

Бажаємо педагогічним працівникам терпіння та успіхів у новому навчальному році!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}