Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pedrada201

Засідання педагогічної ради

29 квітня в Ладижинському коледжі Вінницького національного аграрного університету відбулася чергова педагогічна рада. Враховуючи сьогоднішні реалії та ситуацію яка склалася в країні засідання ради було проведено в режимі он-лайн, користуючись додатком Skype.

Засідання відкрив директор коледжу Олег Цуркан, який наголосив на тому, що наш навчальний заклад іде в ногу з часом і кожен працівник повинен уміти адаптуватися до роботи в умовах карантину. Особливо це стосується педагогічних працівників, які повинні навчати студентів дистанційно. Також директор зазначив, що першочерговим завданням працівників є успішна вступна кампанія 2021, адже від її результатів залежатиме майбутнє коледжу.

Виступила заступник директора з навчальної роботи Інна Капелюшна, яка ознайомила присутніх з особливостями проведення дистанційного навчання, його результативністю, пріоритетами та недоліками. Також Інна Миколаївна проаналізувала заходи спрямовані на успішне завершення навчального року, організацію оцінювання в умовах дистанційного навчання.

Актуальним питанням для учасників педагогічної ради стало і підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2019-2020 н.р. про яке розповіла присутнім завідувач навчально-методичним кабінетом Наталія Прокопенко.

Ознайомила присутніх з порядком проведення профорієнтаційної роботи колективу коледжу на 2019-2020 рік фахівець з профорієнтаційної роботи Мар'яна Халамендик.

Робота була якісною, педагоги розглянули актуальні питання, ухвалили важливі та своєчасні рішення, адже такі засідання дають змогу забезпечити колегіальність обговорення навчально-виховної, методичної роботи та інших питань діяльності навчального закладу та об'єднати зусилля усього колективу на забезпечення підготовки кваліфікованих спеціалістів.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}