Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pidg1

Перший крок до вступу зроблений!

Одним з вагомих факторів допомоги при вступі до коледжу є підготовчі курси, які успішно функціонують в Ладижинському коледжі ВНАУ. Щороку бажаючих відвідувати підготовчі курси стає все більше. Адже це – неабиякий шанс підготуватися до вступних екзаменів та ЗНО, адаптуватися до навчання у навчальному закладі.

Абітурієнти, які уже визначились із своїм вибором і бажають навчатися у Ладижинському коледжі Вінницького НАУ, скористались можливістю з 12 січня по 13 квітня 2019 року пройти підготовчі курси з предметів, які виносяться на вступні іспити. По закінченню навчання відбулася зустріч наших майбутніх студентів із директором коледжу Олегом Цурканом, де всі слухачі урочисто отримали сертифікати про проходження підготовчих курсів з предметів «Українська мова» та «Математика».

Pidg2

Pidg3

Вітаємо абітурієнтів із завершенням підготовчого навчання! Це не тільки перший крок до успішно зданих вступних іспитів, це і можливість відчути себе частиною студентської родини коледжу ще до вступу.

Завжди раді знайомству із позитивною та цікавою молоддю. Сподіваємося, що саме ви станете одними із найбільш активних студентів нашого коледжу. Бажаємо вам ентузіазму і успішного проходження вступних випробувань!

А для всіх хто бажає поповнити коледжанську родину Ладижинського коледжу ВНАУ запрошуємо на другий етап підготовчих курсів, які розпочнуть свою роботу 5 червня 2019 року.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}