Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Poetu3

Поетичні мелодії

3 жовтня 2018 р. в Ладижинському коледжі ВНАУ відбулася творча зустріч з митцями обласного літературно-мистецького об’єднання «Автограф» - гуртом «Зимова вишня». Зустріч організовували викладачі української мови та літератури Наталія Кушнір та Любов Асауленко.

Poetu2

На гостину до студентів 1-2 курсів завітали Алла Гавришко (керівник гурту, м. Тульчин), Світлана Баламут (смт. Тростянець), Світлана Кринична (м.Ладижин).

Poetu4

Тепла, дружня атмосфера налаштувала присутніх на щире сприйняття поезій, авторських пісень.

Презентація митців продемонструвала розміїття захоплень. Алла Гавришко пише вірші, створює картини, займається бісероплетінням, валянням шерсті. Світлана Баламут пише власні пісні, Світлана Кринична створює актуальні поезії.

Poetu1

Члени гурту «Зимова вишня» відвідують творчі зібрання у м. Вінниця, презентують збірки, виступають на обласному радіо, телебаченні.

Poetu5

З 19.09.18 по 23.09.18 митці брали участь у XXV Міжнародного форумі видавництв (м. Львів). Талановита студентська молодь була запрошена до творчої співпраці; до спільного проведення майстер-класів. Такі зустрічі формують у молоді любов до поетичного слова, інтерес до української духовної спадщини.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}