Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Poety

Поетична зустріч

У 2001 році в м. Ладижин було створено літературно-мистецьке об’єднання «Стожари» до якого увійшли найкращі поети, митці слова, душі яких виливаються у вірші, гуморески, пісні.

17.04.2018 року в Ладижинському коледжі Вінницького НАУ відбулась творча зустріч, яка зібрала представників громадськості, творчої інтелігенції нашого міста, членів літературного об’єднання «Стожари»: голову об’єднання Скакодуба Андрія Васильовича, Бондарчука Євдокії Феодосіївни, Соловей Галини Михайлівни, Войта Петра Павловича та студентів 1 курсу.

Атмосфера зустрічі налаштовувала молодь на щире сприйняття поетичного слова, музики, пісень, гуморесок. Митці декламували власні вірші та ознайомлювали студентів із сучасною українською поезією.

Скакодуб А.В. запропонував творчу співпрацю студентської молоді та «Стожарів», яка дасть можливість і студентам і членам об’єднання поєднати свої творчі здібності та навички і створити щось нове, щось геніальне, те що буде прославляти нашу неньку-Україну. Це стане чудовим кроком до розвитку сучасної поезії в м. Ладижин та дозволить працювати студентам коледжу в творчому напрямку.

Присутні на зустрічі викладачі української мови та літератури коледжу Асауленко Любов Миколаївна та Кушнір Наталя Андріївна зауважили, що дана зустріч справила позитивне враження на усіх присутніх, тому викладачі подякували митцям за чудову можливість пізнати сучасну українську поезію та оцінити тонкощі написання віршів літературно-мистецького об’єднання «Стожари».

Poety1

Poety2

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}