Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pos der 21

Посади дерево - врятуй довкілля

Дерева - це справжні потужні станції, коли йдеться про регуляцію міського мікроклімату. Вони очищують повітря, вбираючи вуглекислий газ, вони дають тінь та всмоктують через їхню розгалужену систему коріння воду, що зменшує небезпеку зсувів після злив.

21 квітня у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ» відбулася весняна висадка дерев. Студенти інженерно-агрономічного відділення на чолі із викладачем Юрієм Сенченком висадили ялинки на території навчального закладу.

Pos der 21 1

До гарної справи долучився Віктор Оплаканський – колишній працівник коледжу, який брав активну участь у зведенні військового містечка на території навчального закладу та його озеленення, де і були висаджені саджанці. Віктор Опанасович розказав студентам як правильно висаджувати ялинки, власноруч допомагав їм, а також наголосив на тому, що молодь сьогодні зробила дуже корисну справу для навколишнього середовища.

Горді за зроблену роботу, студенти сподіваються, що незабаром територія коледжу замайорить буйною зеленню дерев і через роки, приїжджаючи до рідного коледжу вони будуть пишатися тим, що залишили за собою гарний слід.

Працівники коледжу щиро вдячні Ладижинському лісництву ДП «Гайсинське лісове господарство» за надані саджанці ялин.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}