Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Raka1

Проводимо навчання з користю!

ПАТ «Миронівський хлібопродукт» - одна з провідних агропромислових компаній України, основна діяльність якої полягає у розведенні птиці, виробництві та продажу м'ясної продукції, а саме курятини (ТМ «Наша Ряба»), яловичини (ТМ «Сертифікований Ангус») та гуски (ТМ «Фуа Гра»), м'ясних напівфабрикатів (ТМ «Легко») та ковбасних виробів (ТМ «Бащинський», ТМ «Дружба Народів», ТМ «Європродукт»).

З метою ознайомлення студентів першого курсу із процесом виробництва та організацію роботи МХП до Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету завітали представники підприємства, які провели для них інтерактивну екскурсію.

Raka2

Організувала дану зустріч викладач Прокопенко Наталя Анатоліївна. Студентам було представлено відеозапис, де висвітлювались всі етапи виробництва вирощування та зберігання курятини. Приємним сюрпризом для всі присутніх стала можливість відчути себе на виробництві та переглянути масштаби виробництва за допомогою окулярів віртуальної реальності VR BOX.

В цілому зустріч пройшла цікаво та захоплююче для всіх присутніх, студенти отримали масу емоцій та задоволення. Сподіваємось, що ми у плідній співпраці з МХП проведемо ще не одну таку зустріч, адже це в першу чергу допомагає у заохоченні студентів коледжу до перспективи проходження практики та працевлаштування на підприємстві.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}