Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Rozgl opp

Робоча зустріч

12 жовтня у Відокремленому структурному підрозділі «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ» відбулася робоча зустріч адміністрації коледжу із проректором з науково-педагогічної та навчальної роботи Вінницького національного аграрного університету Іриною Василівною Гунько. Зустріч відбулася з метою внесення змін в освітні програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Агроінженерія» на 2022-2023 навчальний рік. Така форма організації навчальної діяльності вимагає постійного контакту з керівництвом Вінницького національного аграрного університету.

Під час зустрічі було обговорено ряд важливих питань щодо ефективної реалізації даних освітніх програм у практичному аспекті, розглянули компетентності, якими повинні володіти студенти під час навчального процесу, щоб мати можливість бути конкурентоспроможними на ринку праці та володіти комплексами базових знань, умінь та навичок, здатних забезпечити виробничий процес на підприємствах України.

Зустріч пройшла продуктивно. Приємно, що тісна співпраця із Вінницьким національним аграрним університетом завжди дає високу результативність у підготовці висококваліфікованих спеціалістів.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}