Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Schult3

Школа лідерства

Школа лідерства – це програма, яка допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати себе, усвідомлено обрати майбутнє та розкрити лідерські якості.

В основі навчання — три елементи розвитку: фізичний, емоційний та інтелектуальний.

Школа лідерства розпочала свою роботу і в Ладижинському коледжі Вінницького НАУ. Коучом школи є практичний психолог Ряба Тамара.

Schult2

час навчання та роботи студенти здобули навички самопізнання, аналізу суспільних викликів, командної праці, комунікації, щоб краще зрозуміти себе, оточуючих і Світ, в якому ми живемо.

Цілі програми: навчитися володіти собою і почувати себе впевнено у будь-яких ситуаціях; опанувати мову тіла, жестів та міміки та навчитися розуміти співрозмовника без слів; розвинути комунікабельність; усвідомити свої життєві пріоритети; навчитися організовувати свій час; стати лідером та мотивувати себе зсередини; налагодити ефективну комунікацію зі своїм оточенням; розвинути навики самопрезентації та виробити власний імідж.

Студенти активно працювали та вчились основам лідерства та пізнання себе, як особистості та індивідуума в повсякденному житті.

На останок хочеться зазначити, що завдяки школі лідерства ви зможете використовувати свої особисті якості, вміння та здібності на повну силу. Отож чекаємо на Вас і вчимося працювати на результат!

Schult1

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}