Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Sir st1

Вадим Сіренко: сьогодні — успішний студент, завтра — затребуваний фахівець

Вадим навчався у Мякохідській ЗОШ І-ІІ ступенів, по закінченню 9-ти класів вступив до Відокремленого структурно підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» на відділення «Електифікація та автоматизація сільського господарства». Сьогодні він навчається на четвертому курсі за спеціальністю «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». В коледжі Вадим завжди вирізняється активністю в студентському середовищі та наполегливістю у навчанні, він є відмінником і успішно виконує обов’язки старости групи.

За результатами 2020-2021 н.р. Вадим нагороджений відзнакою президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка «Кращий студент коледжу» за відмінні успіхи у навчанні та активну участь у громадському житті коледжу, до якої входять грошова винагорода і символічна сова, які вручив студенту Григорій Миколайович на урочистостях, присвячених Дню знань.

Завдяки своїм комунікативним здібностям йому вдалося завоювати довіру студентів і бути обраним головою студентського парламенту коледжу. Одним із обов’язків голови студентського парламенту є організація дозвілля студентської молоді, з чим успішно справляється Вадим.

Студентський актив ВСП «Ладижинський фаховий коледжу ВНАУ», до якого входить Вадим із задоволенням займається благодійністю. Це походи до реабілітаційного центру «Троянда», участь у благодійних марафонах і ярмарках, збори коштів для хворих дітей.

Вадим знайшов себе у музиці, ще з першого курсу він є вокалістом тріо «Сузір’я», пісні якого лунають не тільки зі сцени коледжу, але й міста, і навіть області. На щорічному регіональному культурно-мистецькому фестивалі «З любов'ю до батьківської землі», ініціатором проведення якого є президент Вінницького національного аграрного університету Григорій Миколайович Калетнік, тріо «Сузір'я» було нагороджено дипломом І ступеня.

На сьогодні без участі Вадима не проходить жоден захід, як у коледжі так і у місті. Здібності до навчання, вокальні дані, харизма та активна громадська позиція не залишають його без уваги.

Вадим переконаний, що завдяки злагодженій роботі колективу ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ» у нього є можливість різносторонньо розвиватися і успішно продовжити навчання у Вінницькому національному аграрному університеті.

Справжнє студентське життя яскраве, різностороннє і неповторне.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}