Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Snad%20%282%29

СНІД: подумай про майбутнє-обери життя!

Здоров'я – одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя. Щорічно 1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби зі СНІДом, що слугує справі зміцненню організованих зусиль у боротьбі з епідемією, яка поширюється у всіх регіонах світу.

Snad%20%283%29

На жаль, Україну визнано державою, яка від ВІЛ/СНІДу в Східній Європі постраждала найбільше. Сьогодні в нас офіційно зареєстровано 49 тис. осіб, що мають статус ВІЛ-позитивних.

Ладижинський коледж Вінницького НАУ долучився до акції «СНІД: ПОДУМАЙ ПРО МАЙБУТНЄ - ОБЕРИ ЖИТТЯ». Студенти разом з практичним психологом коледжу Тамарою Рябою прийняли активну участь та провели час з користю. Кожен із них проникся цією болісною проблемою сучасності, адже це актуальне питання не тільки нашої Батьківщини, а й всього світу.

Snad%20%288%29

Snad%20%289%29

СНІД - це загроза існування людства, яка несе за собою тяжкі наслідки Саме тому 1 грудня згадують і оплакують тих, хто вже помер або смертельно хворий, говорять про масштаби трагедії і про те, що ця чума ХХ, а тепер вже і ХХI століття.

На останок хочеться зауважити те, що потрібно берегти себе, своє здоров'я, своє життя, адже це неоціненний скарб який не можна купити чи подарувати.

Snad
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}