Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Tes192

Знайомство з обраною спеціальністю

Чи любите ви бувати на екскурсіях ? Коли таке питання звучить перед студентами, то чуєш тільки стверджувальні відгуки. Звичайно, краще побачити процес на власні очі, ніж почути. Тому викладачі відділення «Електрифікація і автоматизація сільського господарства» велику увагу приділяють саме екскурсіям на підприємства, де фахові спеціалісти можуть показати на практиці всю важливість обраної професії.

10 вересня в рамках вивчення дисципліни «Вступ до фаху» під керівництвом викладача Наталії Прокопенко групи першого курсу Е-11 та Е-12 відвідали Навчальний центр Департаменту управління персоналом ДТЕК Ладижинська ТЕС. В креативній формі викладачі Центру провели заняття, де показали всю важливість обраної спеціальності її переваги та відповідальність перед людьми. Перегляд фільму про електромонтерів та заняття на інтерактивному пульті керування генератором вразили студентів. Вони уважно слухали, задавали запитання, багато фотографували, та робили інтерв’ю.

Tes191

Вкінці студенти подякували керівництву Центру і виразили надію побувати на Ладижинській ТЕС і побачити процес виробництва електроенергії безпосередньо на виробництві.

Наталія Прокопенко

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}