Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Tesss1

Екскурсія до навчального центру ДТЕК Ладижинської ТЕС

4 та 11 грудня 2019 року студенти третього курсу груп Е-31 та Е-32 Ладижинського коледжу ВНАУ під керівництвом викладача Світлани Нагачевської, відвідали навчальний центр ДТЕК Ладижинської ТЕС з метою продовження вивчення засобів автоматики, які застосовуються на блоках керування генераторів. Студенти відділення «Електрифікації і автоматизації с.г.» мали можливість ознайомитись з однією із сторін професії техніка-електрика. Також для студентів було проведено заняття з охорони праці на робочому місці.

Tesss1

Студенти уважно слухали спеціаліста Підвашецького П.І., задавали відповідні запитання, цікавились перспективою працевлаштування на підприємстві.

Сучасні методи навчання для керування потужними установками вразили студентів. Провідний спеціаліст Поліщук В.П. продемонстрував роботу тренажера, на якому проходять навчання працівники енергоблоків.

Tesss3

В цьому році навчальний центр ДТЕК став для студентів Ладижинського коледжу основною базою ознайомлення з роботою одного з найбільших підприємств міста. Приємно, що працівники центру радо зустрічають і проводять заняття із перспективною молоддю. Такий метод навчання надає можливість краще ознайомитись із обраною спеціальністю, із застосуванням отриманих знань на виробництві.

Tesss4

Студенти подякували за цікаву екскурсію.

Викладач С.М. Нагачевська

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}