Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 toloka 2

На толоку – із завзяттям!

22 квітня відзначається Всесвітній день Матері-Землі (Міжнародний день Землі), саме тому у цей день колектив Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ» з метою благоустрою території як самого навчального закладу, так і прилеглих територій.

З ентузіазмом, гарним настроєм та завзятістю, розібравши необхідний інвентар, заходились впорядковувати територію чимало співробітників: адміністрація, викладачі, лаборанти, працівники бухгалтерії, гуртожитків, майстри, та ін.

21 toloka 1

До суспільно корисної праці долучилися голова Гайсинської районної державної адміністрації, випускниця коледжу Людмила Головашич, лісничий Басаличівського лісництва ДП «Гайсинське лісове господарство» Андрій Швець і директор ДТЕК Ладижинської ТЕС Ігор Снєгін.

21 toloka 3

Дружнім колективом зробили дуже багато роботи: посадили дерева, надані Басаличівським лісництвом ДП «Гайсинське лісове господарство» та Ладижинським лісництвом ДП «Гайсинське лісове господарство», зібрали сміття, прибрали торішнє листя, обрізали кущі та дерева, розчистили територію від гілок, попідмітали доріжки, провели санітарну чистку насаджень, озеленили територію. Учасники толоки поставились до прибирання дуже відповідально і завзято. Всі працювали з настроєм та натхненням, допомагаючи один одному, і з приємною втомою та з гордістю завершили весняний захід.

21 toloka 4

Колектив коледжу дякує Басаличівському лісництву ДП «Гайсинське лісове господарство» та Ладижинському лісництву ДП «Гайсинське лісове господарство» за надані саджанці дерев, висаджені на території навчального закладу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}