Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pole1

Навчання водінню тракторів

На сьогодні роботодавці бачать ідеального тракториста з досвідом роботи з сільгосптехнікою, в тому числі іноземних брендів. Це є одним із головних вимог сучасного ринку праці.

Навчання керуванню студентів тракторами і самохідними сільськогосподарськими машинами необхідно проводити з метою закріплення знань, навичок та вмінь на практиці.

Відповідно до графіка індивідуального навчання група М-33 Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету під керівництвом майстрів виробничого навчання Солов’я Сергія та Опацького Романа проходять навчання керуванню тракторів. У зв’язку з проведенням осінньо-польових робіт на учбовому господарстві коледжу студенти навчаються керуванню в реальних умовах і вивчають особливості виконання технологічної операції дискування гранту з трактором марки Т150К. Під час навчання було проведено дискування бороною БДТ3 – процес розпушування спеціальними агрегатами верхнього шару ґрунту.

Pole2

Навчання проходить динамічно та корисно для кожного студента, адже це неоціненний досвід, який допоможе їм у майбутньому.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}