Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
M42

Лабіринти спілкування

Спілкування між людьми — надзвичайно складний процес. Неефективність спілкування може бути пов’язана з повною або частковою відсутністю того або іншого комунікативного вміння (наприклад, вміння орієнтуватися та поводитися в конкретній ситуації). Студентам випускних груп необхідно мати навички у спілкуванні, адже після закінчення коледжу їм потрібне вміння знаходити спільну мову з роботодавцями та співробітниками.

12 листопада у групі М-42 за ініціативи куратора Тишка С.С. практичним психологом Атанасовою О.В. був проведений тренінг на розвиток комунікативних умінь та навичок "Лабіринти спілкування".

M422

Безумовним позитивним моментом ігрових вправ була можливість отримати оцінку своєї поведінки з боку, порівняти себе з оточуючими та скоригувати своє спілкування в майбутніх реальних ситуаціях. Слід пам’ятати про те, що як під час тренінгового заняття, так і в реальному житті набагато легше помітити помилки та неточності в спілкуванні своїх близьких, співробітників, керівників, аніж власні.

Тренінг, який був проведений, сприяв опануванню його учасниками прийомів ефективного спілкування завдяки використаним під час нього ігровим компонентам і техніці активного слухання.

Студенти вчилися розуміти один одного за допомогою жестів, працювали у групах та індивідуально, а на завершення залишили один одному побажання на майбутнє.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}