Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Valentuna

ДЕНЬ ВСІХ ЗАКОХАНИХ

14 лютого закохані у всьому світі відзначають День святого Валентина. День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.

Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

У стінах Ладижинського коледжу ВНАУ пройшла низка заходів, присвячених Дню святого Валентина. Святково прикрашені фойє корпусів коледжу вже при вході всім задавали піднесеного настрою, працювала «Пошта кохання» - кожен мав змогу опустити валентинку чи листа-привітання до яскравої скриньки, а симпатичні амурчики із задоволенням передавали їх адресатам.

Valentuna3

Святковий настрій усім створювала лотерея, яка проходила одночасно, як у навчальному корпусі №1 так і в корпусі №4. Підготовка та організація лотереї проходила у кімнаті для відпочинку та інтелектуального розвитку студентів під керівництвом практичного психолога Тамари Рябої. Кожен бажаючий міг привітати свою половинку купленою валентинкою та печивом над виготовленням якого трудились найактивніші студенти коледжу: Олійник Дмитро, Плахтій Олександр, Стрій Анастасія.

Valentuna2

Valentuna1

Романтичну атмосферу доповнювала акція «Дарую закохане серце своє» під керівництвом викладача коледжу Віктора Безсмертного.

Valentuna5

Valentuna4

На завершення свята відбулась запальна дискотека організованою студентським активом коледжу. Вечір був насичений танцювальними марафонами і просто гарною та сучасною музикою, під яку студенти із задоволенням танцювали та весело проводили час.

Valentuna6

День св. Валентина удався на славу. Всі були задоволені і в хорошому настрої. Наступного дня студенти знову приступили до навчання. Але тепер їм значно легше гризти граніт науки, адже у серці весна, на душі тепло і затишно, а хороших емоцій і вражень від студентського королівського балу залишиться надовго.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}