Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Zp1

"Вступ до фаху" на практиці

Тепле «бабине літо»… аудиторні заняття в повному розпалі. А студенти все дивляться у вікно. Тому важливо на практичних заняттях достукатись до їх уваги.

В рамках вивчення дисципліни «Вступ до фаху» 02 і 04 жовтня групи Е-11 та Е-12 під керівництвом викладача Прокопенко Н.А. відвідали тваринницькі ферми.

Дружня співпраця із підрозділом «Зелений патруль» ГО «За чисте довкілля» під керівництвом Людмили Червонецької щороку дозволяє ознайомитись з історією створення організації та її діяльністю.

Студенти першого курсу відділення «Електрифікації і автоматизації с.г.» ознайомились з структурою ведення господарства, проблемами розведення коней та перспективою розвитку даної галузі. Багато запитань прозвучало щодо розведення, утримання та забезпечення даного господарства.

Zp4

Цікавим досвідом для багатьох стало катання верхи, адже більшість студентів вперше «познайомились» з конями. Із цікавістю та задоволенням хлопці почастувати коней гостинцями, які принесли з собою.

Zp3

Окрім конеферми, ми завітали і на ферму ВРХ. Студенти були вражені способом утримання молодняка, адже в кожної з тварин є своя «квартира» ще й з «подвір’ям».

Zp2

Студенти ознайомились з призначенням та принципом дії електрообладнання ферми, а саме з транспортером ТСН-160Б. Гноєзбиральний конвеєр, який призначений для автоматизації очищення тваринницьких комплексів. Тягове зусилля виконує ланцюг, який рухається по рівчаку та переміщує гній до вигрузки.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}