Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
D1

Відкриті заняття у грудні

У вівторок 4 грудня 2018 року в аудиторії №126 на 5 парі в групах І-21 та Б-21 куратори цих груп Нечипоренко Анастасія Юріївна та Обідник Наталя Василівна провели відкриту виховну годину, присвячену Міжнародному дню інвалідів.

Метою виховної години було розвивати у студентів співчуття, усвідомлення та почуття толерантності до людей з обмеженими фізичними можливостями.

Виховна година була наповнена якісними та влучними відеоматеріалами та повідомленнями кураторів і студентів.

Куратори навели багато прикладів мужності, стійкості, досягнень, успішності випускників коледжу. Гарним прикладом став ладижинець Антон Швець – випускник Ладижинського коледжу Вінницького НАУ 2014 року відділення "Електрифікація і автоматизація сільського господарства", який у 2016 році став чемпіоном світу з паратхеквондо WTF, а у 2017 році у Болгарії на VI чемпіонаті Європи підтвердив титул чемпіона, здобувши золоту нагороду. У 2018 році у Португалії на Всесвітні Іграх IWAS з паратхеквондо виборов золоту медаль!

Завдяки таким прикладам студенти отримують потужну мотивацію до самовдосконалення.І таких прикладів безліч…

У середу 5 грудня 2018 року в аудиторії №145 на 3 парі в групі М-21 викладач Духно Микола Іванович провів відкрите заняття з дисципліни «Технічна механіка» на тему «Розтяг і стиск. Поздовжні сили та їх епюри».

Мета заняття: ознайомитися з основними положеннями при розтягу і стиску твердого тіла. Навчитися будувати епюри.

Викладач підготував презентацію та наочні моделі які допомогли візуалізувати дану тему. Найбільша складність виникла при розв’язуванні об’ємної задачі на побудову епюр.

Викладач володіє матеріалом та технікою викладення, проте отримав рекомендації щодо недоліків у оформленні документації.

На занятті були присутні члени адміністрації та циклової комісії природничо-наукових дисциплін.

Завідувач навчально-методичним кабінетом Замкова Леся Сергіївна

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}