Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
V m 1

Довгоочікувана зустріч з ТОВ «ВІЛЛА МІЛК»

І знову довгоочікувана зустріч з ТОВ «ВІЛЛА МІЛК», що у с. Каташин Чечельницького району.

З часу першої зустрічі минуло не багато часу. На запрошення господарів підприємства Павла Каленича та Михайла Федчишена за сприяння депутата Вінницької обласної ради, випускниці Ладижинського коледжу Вінницького НАУ Людмили Головашич, викладачі знайомились з передовим підприємством Вінниччини.

V m 2

Саме 7 листопада 2019 року представники Ладижинського коледжу ВНАУ на чолі з директором коледжу Олегом Цурканом та Людмилою Головашич, яка тісно співпрацює з навчальним закладом та сприяє всебічному його розвитку, відвідали одне з провідних підприємств харчової та переробної промисловості, яке виготовляє якісну та екологічно-чисту продукцію - ТОВ «ВІЛЛА МІЛК». Дане підприємство має завершений цикл виробництва молочної продукції – від лану і до полиці в магазині. Саме цим і забезпечується прекрасна якість із розумною ціною.

V m 3

V m 4

Представників коледжу на порозі підприємства радо зустрів Михайло Федчишен. Після цього керівник ознайомив присутніх з історією господарства та його сьогоденням і провів змістовну екскурсію по всіх етапах виробництва.

V m 5

В знак вдячності за гостинність та співпрацю Олег Цуркан від імені колективу коледжу презентував господарям вишиту картину з емблемою підприємства.

V m 6

Дякуємо господарям підприємства та їх професійним командам за цікаву та змістовну екскурсію, плідну працю на благо розвитку України!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}