Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
19voni5

Вони навчаються разом з нами і живуть серед нас

5 грудня 2019 р. в актовій залі Ладижинського коледжу ВНАУ для студентів 1-2 курсів була проведена виховна година на тему: «Вони навчаються разом з нами і живуть серед нас», яка мала спортивну тематику і на яку були запрошені студенти коледжу, які є чемпіонами області, України, Європи і світу. Так, як і протягом всієї спортивної діяльності, так і під час заходу, спортсменів супроводжували їх наставники-тренери.

Розпочалось дійство з перегляду відеофільму про спортивні здобутки Ладижина. Глядачі пересвідчилися наскільки потужною є спортивна база міста, адже воно впевнено посідає друге місце за всіма показниками в спорті, поступаючись лише м. Вінниці. Завдячуючи підтримці міського голови Валерія Коломєйцева, спортивна база міста та коледжу стрімко розвивається і приваблює молодь.

19voni6

Величезну долю в цей успіх вкладають і студенти нашого коледжу. Директор коледжу Олег Цуркан щиро подякував кожному із них та їх незмінним тренерам, які були поряд весь час і впевнено вели їх до чемпіонської сходинки у своєму виді спорту.

19voni1

Керівник фізвиховання коледжу Микола Ковальчук представив найкращих спортсменів коледжу. Першою на сцену разом із своїм тренером Павлом Бабаком була запрошена студентка групи І-21, чемпіонка Європи з універсального бою, бронзова призерка чемпіонату Європи з боротьби самбо Катерина Григоренко.

Другою на сцену піднялась Цапціна Іванна бронзовий призер чемпіонату світу, срібний призер чемпіонату Європи, неодноразовий переможець міжнародних турнірів з паратеквандо. Вона є членом збірної України, кандидатом в майстри спорту. Іванна поділилась враженнями від міжнародних змагань. Тренує Іванну Сергій Брушніцький.

19voni4

Наступними на сцену запросили чемпіонів збірних команд коледжу і міста з кульової стрільби Мантака Ярослава та Денисюк Тамару, які стали чемпіонами області в командному заліку. Ярослав особисто виборов перше місце, і є членом збірної команди в області. Про їх здобутки виступив викладач Юрій Сенченк, який тренерує стрілків. Він розповів про перспективи і проблеми в підготовці їх до вищих розрядів.

Також на сцену були запрошені члени збірних команд і міста. Срібні призери першості України серед студентів аграрних ВНЗ І-ІІ р. акр. Бендерук Ігор та Фіник Вячеслав. Вячеслав поєднує тренування з вільної боротьби з боротьбою самбо. Він чемпіон України з боротьби самбо та універсального бою серед кадетів. Тренує хлопців викладач коледжу Павло Рябокінь.

На сцену був запрошений Росляков Данііл, який є в складі збірної коледжу з футболу і гравцем міського ФК «Авангард» та переможцем міжнародного турніру серед юнаків у м. Коло в Польщі. Тренує Данііла Олег Павлік. Також був запрошений на сцену Тихонюк Андрій – чемпіон, срібний призер першості області з гирьового спорту серед студентів ВНЗ І-ІІ р. а. Олександр Прокопенко, який тренерує Андрія розповів нелегку підготовку гирьовиків до змагань.

Легкоатлетів представив студент Шубрат Валерій, який є чемпіоном області з бігу на 400 м та в естафеті 4×100 м серед юнаків, неодноразовим переможцем першості області з легкої атлетики серед студентів аграрних ВНЗ І-ІІ р.а.

Під гучні оплески на сцену піднялися чемпіон Європи з УШУ Асюченко Віталій та срібний призер чемпіонату Європи Лебедєв Іван. Викладач коледжу Вадим Зашейко, який тренерує хлопців, розповів про нелегкий шлях до досягнення такого успіху.

19voni3

Сподіваємося, що такі зустрічі стануть традиційними у стінах Ладижинського коледжу ВНАУ, адже вони сприяють популяризації здорового способу життя серед студентської молоді.

19voni2

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}