Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vipu1

Хай вам щастить, випускники!!!

26 червня 2019 року у Ладижинському коледжі Вінницького національного аграрного університету відбулися урочистості, присвячені черговому випуску молодих фахівців денного та заочного відділень зі спеціальностей «Агроінженерія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Облік і оподаткування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Студенти-випускники разом із колективом коледжу та батьками пройшли урочистою ходою центральною площею міста. Дівчата у надзвичайних сукнях, хлопці у святкових костюмах урочисто, під бурхливі оплески батьків, гостей зайшли до палацу культури «Прометей». 190 хлопців та дівчат отримали дипломи.

Урочисте зібрання відкрив директор коледжу Олег Цуркан, який привітав випускників з успішним завершенням навчання та побажав вірити у себе, завжди залишатися впевненими у власних силах.

Vipu13

Vipu10

Теплі слова вітань пролунали від проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи Вінницького національного аграрного університету Ірини Гунько,яка наголосила на тому, що сучасна молодь має великий потенціал, запал та енергію, які саме у молодому віці потрібно спрямувати у правильне русло — формування особистості, розбудову суспільства. Вона закцентувала увагу випускників на важливості здобуття повної вищої освіти та окреслила перспективи її здобуття саме у стінах рідного Вінницького національного аграрного університету.

Vipu14

Привітали випускників т.в.о. декана інженерно-технологічного факультету Вінницького НАУ Володимир Матвійчук, доцент кафедри «Обліку та оподаткування в галузях економіки» Вінницького НАУ Наталія Гудзенко та доцент кафедри «Моделювання та інформаційних технологій в економіці» Вінницького НАУ Ірина Ушкаленко.

Із цією знаменною подією випускників щиро вітали гості: директор ДТЕК Ладижинської ТЕС Ігор Снєгін та директор будинку культура «Лада» Вікторія Гуліцка, яка відзначила студентів-волонтерів Ладижинського коледжу ВНАУ.

Vipu11

Родзинкою свята став флешмоб у виконання студентів випускної групи Б – 31.

Vipu9

Слова вдячності звучали і з вуст випускників. Вони звернулися до своїх викладачів, котрі всі ці роки навчали різних премудростей; батьків, які завжди були поруч й підтримували. Це була мить, коли кожен відчув, що недаремно вкладав свою часточку у душі цих юнаків.

Vipu12

Щирі слова подяки висловили батьки випускників колективу коледжу, а також благословили своїх дітей на нове, доросле, самостійне майбутнє.

Vipu5

Щедрими на тепло, любов та гарні слова були виступи заступника директора з виховної роботи Олени Мисько та завідувача фізичного виховання Миколи Ковальчука, які відзначили студентів-випускників подяками за активну участь в громадському та спортивному житті коледжу.

Vipu4

Vipu6

Привітали своїх вихованців і куратори, які побажали випускникам успіхів, здійснення усіх задумів, щасливої та щедрої долі у житті.

Vipu2

У перервах між виступами лунали музичні привітання у виконанні студентів Ладижинського коледжу Вінницького НАУ.

Vipu7

Святкові накази про випуск зачитала заступник директора з навчальної роботи Інна Капелюшна. Директор коледжу Олег Цуркан, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Вінницького НАУ ІринаГунько разом із завідувачами відділень коледжу Іваном Дідиком і Сергієм Пелешком вручили випускникам дипломи.

Vipu3

Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Бажаємо всім їм успіху, рівної життєвої дороги й обов’язково вдалих злетів.

В добру путь, дорогі випускники 2019!!!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}