Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vz sl1

Лабораторні заняття в умовах дистанційного навчання

8 квітня у коледжі було проведено відкрите лабораторне заняття в онлайн-режимі: Дисципліна «Технічний сервіс в АПК», тема «Діагностування і технічне обслуговування електрообладнання», викладачі Слюсаренко Сергій Петрович, Паламарчук Ігор Васильович, група М-33. На заняттях були присутні майже всі студенти групи.

Викладачі провели актуалізацію опорних знань у форматі опитування та здійснили автоматизований контроль знань у тестовій платформі OnlineTestPad.

План заняття складено за вимогами, вказано посилання на відео фронтальної роботи та електронну версію підручника. Студентам надано інструкційну картку та бланк для звіту. Лабораторна робота виконувалася фронтально за планом. Студенти за допомогою відеосупроводу викладачів ознайомилися:
• з основними технічними вимогами до технічного стану акумуляторних батарей, генераторних установок, статерів, приладів освітлення і сигналізації;
• з будовою та органами керування приладів і стендів.

Наступним етапом стала перевірка технічного стану та проведення відповідного технічного обслуговування: • акумуляторної батареї;
• генераторної установки;
• автомобільного стартера;
• автомобільних приладів освітлення і сигналізації.

Vz sl2

Слід зазначити, що Слюсаренко С.П. та Паламарчук І.В. постійно працюють над доступною подачею матеріалу дисциплін, оскільки студенти підтримували зворотній зв’язок на занятті. У поясненнях викладачі продемонстрували багато прикладів з технікою коледжу. Студенти мають доступ до матеріалів заняття у Google Classroom групи.

Викладачі акцентували увагу студентів на професійній мотивації та міжпредметних зв’язках. Лабораторне заняття проведено на високому науково-методичному рівні у оптимальному темпі. Методична мета заняття досягнута.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}