Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vak1

Ярмарка професій 2019

Допомогти свідомо обрати майбутній фах, навчити орієнтуватися у світі професій, надати інформацію про особливості й переваги актуальних робітничих професій, сприяти тому, щоб уже сьогодні майбутні випускники грамотно будували свій професійний план – така мета профорієнтаційного заходу під назвою «Ярмарка професій 2019», який відбувся 14 березня 2019 року в Ладижинському коледжі ВНАУ. Захід проводився за ініціативи адміністрації коледжу та надав можливість студентам дізнатися про вакансії на передових підприємствах регіону і отримати інформацію стосовно умов працевлаштування та проходження виробничої практики.

Відкрив захід директор Ладижинського коледжу Олег Цуркан. Він розповів про напрями підготовки майбутніх фахівців, наукову діяльність та здобутки студентів, підкресливши, що «студенти коледжу є розумними, відповідальними, комунікабельними та працьовитими».

Vak2

Відвідали захід і керівництво Вінницького національного аграрного університету - проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Ірина Гунько і фахівець І категорії навчально-наукового центру Валентина Тинько . Ірина Гунько проінформувала присутніх про можливості вибору та перспективи отримання освіти після завершення навчання в коледжі, розповіла про переваги отримання вищої освіти аграрного спрямування, а також про можливості застосування набутих знань після отримання диплома, ознайомила із переліком факультетів і спеціальностей, які наявні в університеті, а також запросила випускників на день відкритих дверей, який відбудеться 22 березня у Вінницькому національному аграрному університеті.

Vak3

Під час заходу презентували свої підприємства представники: Мирослава Грінченко - фахівець філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика», Микола Болоховський - провідний спеціаліст по КВП та автоматики ПП «БТУ-Центр», Ольга Нікуляк - начальник відділу планування та адміністрування персоналу ДТЕК Ладижинська ТЕС , Олена Бондарь - заступник директора по персоналу ТОВ «ПК» «Зоря Поділля», Тетяна Кравчук - начальник відділу по роботі з роботодавцями Ладижинського центру зайнятості.

Vak4

Після закінчення даного заходу студенти мали змогу поспілкуватися з роботодавцями, а також залишити свої резюме та контактні дані.

Захід пройшов на високому рівні, й студенти отримали необхідну інформацію для роздумів. Сподіваємося, що це допоможе їм у виборі майбутньої професії, яка приноситиме задоволення і достаток.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}