Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vnau 5

З любов'ю до батьківської землі 2019

Спілкування, нові знайомства, нові зустрічі, нові досягнення... Саме під таким враженням відбувся щорічний регіональний культурно-мистецький фестиваль «З любов'ю до батьківської землі», ініціатором проведення якого вже десять років поспіль є президент Вінницького національного аграрного університету Григорій Миколайович Калетнік.

Vnau 6

Хочеться багато чого сказати, але в першу чергу проведений захід ще раз довів, що саме студентство нашої великої університетської родини є найвагомішою рушійною силою у підтримці та розвитку України, адже саме молодь прагне стати успішною у своїй країні. Важливою складовою стало те, що з року в рік масштаби фестивалю починають збільшуються і в цьому році він уже об’єднав молодь з 10 навчальних закладів із різних населених пунктів Вінниччини. А за підтримка Григорія Миколайовича та Віктора Анатолійовича панувала атмосфера творчості й постійного пошуку, взаєморозуміння та взаємоповаги, тому нам було максимально комфортно.

Vnau 2

Прийміть низький уклін від студентів та викладачів коледжу, адже проведення фестивалю об'єднує нас у велику дружню родину, з року в рік дарує відчуття неймовірного задоволення, радості та щастя! Велике спасибі проректору з виховної роботи та гуманітарної політики Любов Михайлівні Спірідоновій, директору центру культури та дозвілля Дар’ї Петрівні Погребняк за супровід та організацію. Смачна їжа, чудове обслуговування, цікаві екскурсії, милі привітливі обличчя надихали нас та заряджали. Дуже вдячні за всі старання.

Наша можливість пізнати щось нове, поділитися враженнями, відкрити нові можливості та знайомства і черговий раз впевнитись - студентство, як і будь яка пора в житті людини є чудовою, головне вчасно додавати до неї фарб та урізноманітнити гарними подіями завжди стає реальністю за міцної, надійної підтримки директора коледжу Олега Васильовича Цуркана.

Vnau 4

Приємно, що наш успіх відмітило теплими словами подяки вельми поважне журі: дипломом І ступеня нагороджено вокальне чоловіче тріо «Сузір'я», ІІ ступеня – Довганя Антона, у конкурсі «Кращий студент коледжу» ІІ ступінь здобула Савченко Вікторія, а хореографічний колектив «Еталон» посів ІІІ місце.

Vnau 3

Дякуємо за теплий прийом, рідний Вінницький національний університет!!!

Vnau 1

Минулі часи частенько хочеться повернути і пережити яскраві емоції ще раз, а потім ще раз, тому до наступного року!

Заступник директора з виховної роботи Олена Мисько

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}