Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Zoom1

Підтримка університету

Керівництво Вінницького національного аграрного університету завжди з відповідальністю і турботою відноситься до коледжів, які входять до структури університету, особлива підтримка відчувається під час введення воєнного стану в Україні.

30 березня на платформі «Zoom» відбулася конференція з керівництвом Вінницького національного аграрного університету за участі колективів коледжів.

Zoom2

Відкрив засідання президент університету Григорій Калетнік, який підтримав присутніх у важкий для України час і подякував всім, хто долучається до волонтерської діяльності, керівництво університету схвалило проведену роботу ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» та подякувало працівникам, студентам, батькам, випускникам та всім небайдужим, які допомагають нашим військовим у такий нелегкий для всіх час. Колектив коледжу згуртувався і розгорнув у одному із корпусів волонтерський пункт, де плетуть маскувальні сітки, шиють балаклави і рукавиці, сортують одяг, продукти і засоби особистої гігієни.

Директор коледжу Олег Цуркан доповів керівництву університету про ситуацію по тимчасово переселених особах, які проживають у гуртожитках коледжу.

Виступила проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Світлана Лутковська, яка наголосила на безперервності освітнього процесу та надала рекомендації щодо організації дистанційної форми навчання.

Адміністрація ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» дякує керівництву університету за постійну підтримку та супровід колективу коледжу в складний час. Слава Україні!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}