Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Zus21 1

Зустріч випускників 2021

Роки летять, а ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» пам’ятає своїх випускників, а їх близько 20 тисяч, і їм завжди раді у їх альма-матер.

5 червня 2021 року двері коледжу відчинилися навстіж для тих, хто покинув його стіни десятки років тому. На зустріч прийшли випускники ювілейних років, які завершили навчання з 1971р. по 2016 р.

Гості свята із задоволенням побували на святковому концерті, ведучими якого стали випускники коледжу 2020 року Антон Довгань і Вікторія Савченко. Привітав присутніх директор коледжу Олег Цуркан, який висловив щиру вдячність за те, що випускники не забувають рідний коледж і повертаються до нього в прекрасний день зустрічі випускників. До слова Олег Васильович запросив заслуженого вчителя України, заступника директора з навчальної роботи коледжу (1984-2009) Василя Івановича Красоту. Щирі оплески ще раз довели, що викладачів пам’ятають і цінують, адже відбиток, який вони залишають на душах студентів закарбовується у них на все життя. Слова щирої подяки пролунали на адресу педагогів. Випускники з глибокою теплотою та великою повагою згадували роки навчання у технікумі, а згодом коледжі. Атмосфера в залі була надзвичайно хвилююча, наповнена спогадами про юність, друзів, одногрупників.

Zus21

Веселі танці та співи учасників гуртків художньої самодіяльності дарували усім піднесений настрій впродовж всього концерту.

Всі випускники із своїми кураторами мали можливість відвідати екскурсію коледжем та побувати за партами своїх аудиторій.

Навчальний заклад дав ґрунтовну освіту тисячам нашим славетним випускникам, адже коледж не тільки навчає, він дає людині можливість обирати собі шлях подальшого пошуку істини. Зі стін коледжу талановиті випускники, які стали добрими, духовно багатими людьми і понесли у світ посіяні тут в їх душі зерна любові до всього рідного.

Беручи до рук запилений фотоальбом, розумієш як пам'ять стирає відстань у кілька років, а то й цілих десятиліть, і відчуваєш, що весь час коледж жив життям своїх студентів, а через роки радо зустрічає їх уже батьками, дідусями і бабусями. І вони завжди із задоволенням відвідують коледж у якості вже поважних гостей. Дякуємо, що ви не забуваєте свою альма-матер і прийшли сюди, щоб зустрітися з друзями і викладачами! Ми пишаємося кожним із вас!

Такі зустрічі у ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» проводяться щорічно в першу суботу червня. Раді будемо бачити вас знову!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}