Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Zus1

Зустріч через роки

Традиційно у першу суботу червня Ладижинський коледж Вінницького національного аграрного університету радо зустрічає випускників усіх років.

1 червня 2019 року двері коледжу відчинилися навстіж для тих, хто покинув його стіни десятки років тому. Навчальний заклад дав ґрунтовну освіту тисячам нашим славетним випускникам, адже коледж не тільки навчає, він дає людині можливість обирати собі шлях подальшого пошуку істини. Зі стін коледжу вийшли сотні талановитих випускників, які стали добрими, духовно багатими людьми, які понесли у світ посіяні тут в їх душі зерна любові до всього рідного.

Гості свята із задоволенням побували на святковому концерті, де їх гостинно привітав директор коледжу Олег Цуркан.

Zus2

Гарний настрій подарували присутнім творчі колективи коледжу: тріо «Сузір’я», танцювальний колектив «Еталон» та запрошені гості: Гречко Діана (м. Тульчин) та Юзько Лія (с.Холодівка).

Zus3

Теплі слова лунали з вуст випускників Людмили Головашич – депутата Вінницької обласної ради, Суховітрука Олексія – директора філії ПРАТ «Зернопродукт» МХП, Черешнюка Олександра – першого заступника голови Ружицької районної державної адміністрації Житомирської області, Сметани Петра – представника компанії «Агрей», Бєлєнова Олега. Вони привітали колектив коледжу та із задоволенням презентували свої подарунки: телевізор «LG» та музичне привітання від випускників 2009 року, а колишні студенти, які закінчили коледж 1974 року винесли коровай та подарували Бєлєнова Олега настінний годинник.

Zus4

Нікого не залишили байдужими їх виступи, приємно було знати, що наш навчальний заклад не залишився для них в минулому, а вічно житиме у їхніх серцях. Це не просто колишні студенти, це велика дружня родина.

Zus5

Всі випускники із своїми кураторами мали можливість відвідати екскурсію по коледжу та побувати за партами своїх аудиторій.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}