Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Zuuuu1

Зустріч iз студентським активом

Традиційно директор Ладижинського коледжу ВНАУ Олег Цуркан зустрічається з студентським активом коледжу.

28 листопада 2018 року черговий раз було запрошено студентську спільноту до обговорення перспективних завдань щодо покращення роботи коледжу.

На зустрічі були присутні заступник директора з навчальної роботи Інна Капелюшна, заступник директора з виховної роботи Олена Мисько, завідувач віділення «Механізації с.г.» Іван Дідик, голова профспілки студентів, практичний психолог Тамара Ряба, члени студентської ради та профорги груп.

Zuuuu2

Олег Цуркан наголосив на дотриманні правил поведінки у навчальному закладі, про важливість ролі студентського активу у налагодженні контролю за навчально-виховним процесом і створенні сприятливого мікроклімату у навчальних групах. Він нагадав, що запорукою успіху є добре злагоджений колектив, тому наголосив студентам на важливості уміння злагоджено працювати, спільно долати труднощі і доброзичливо ставитися один до одного.

Наприкінці заходу присутні отримали від адміністрації повні відповіді на нагальні питання, а також висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю усіх представників колективу задля розвитку коледжу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}