Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W10

Виїзний круглий стіл відділення «Електрифікації та автоматизації с/г» Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету з ТОВ «АЛЬТЕН-ІНВЕСТ»

9 серпня 2023 року в рамках співпраці із стейкхолдерами викладачі відділення «Електрифікації та автоматизації с/г» провели виїзний круглий стіл в смт. Тростянець на підприємстві ТОВ «АЛЬТЕН-ІНВЕСТ».

Відділення «Електрифікації та автоматизації с/г» представляли завідувач відділення Іван Котик, голова циклової комісії електротехнічних дисциплін Тамара Величко, викладачі: Світлана Нагачевська, Микола Бараневич, Дмитро Борисюк, лаборант Іван Лазарев, від ТОВ «АЛЬТЕН-ІНВЕСТ» - директор підприємства Володимир Некодюк, інженери: Олександр Осипчук, Вадим Слободяник.

Під час засідання круглого столу обговорювали питання з подальшої співпраці між учбовим закладом та підприємством, в тому числі і направлення на практику студентів відділення. Також обговорили можливість встановити сонячну електростанцію в Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету в 4 корпусі.

Для кращого розуміння питання була проведена екскурсія по територіям сонячної електростанції ТОВ «АЛЬТЕН-ІНВЕСТ». Директор підприємства Володимир Некодюк та інженер Олександр Осипчук розповіли, що електростанція розташована на двох дільницях 5 га та 4,2 га. Також показали, які панелі використовуються, інвертори, акумулятори, як працює система АСКОЕ та пульт управління. Під час екскурсії по електростанції викладачі мали можливість побачити та задати питання стосовно роботи сонячної електростанції.

Наприкінці зустрічі домовились, що інженерами підприємства буде проведено мастер-клас з студентами 3 курсів відділення в жовтні- листопаді.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}