Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vnaygala

ВНАУ втілює мрії в життя!

ВНАУ втілює мрії в життя і запрошує приєднатися до команди лідерів!

17 травня 2024 року став днем особливих подій у Вінницькому національному аграрному університеті - День відкритих дверей та гала-концерт XV культурно-мистецького фестивалю-конкурсу «З любов’ю до батьківської землі – 2024», засновником якого є Президент університету Григорій КАЛЕТНІК. Із перших хвилин перебування на території університету панувала дружня атмосфера, а гостинність організаторів, презентації спеціальностей, майстер-класи та виставка сільськогосподарської техніки стали переконливим аргументом для кожного відвідувача щодо вибору для навчання найкращого закладу вищої освіти – Вінницького національного аграрного університету.

На сцені університету переможці XV культурно-мистецького фестивалю-конкурсу вражали аудиторію своїм високим рівнем виконавської майстерності, вони проявили себе як найкращі у своїх категорія, демонструючи різноманіття жанрів та високу майстерність.

Ладижинський фаховий коледж ВНАУ на сцені університету представляли і вражали присутніх своїми виступами:

  • Ірина Кривов’яз - Томашпільський ліцей;
  • Зразковий аматорський хореографічний колектив «Савинчанка”» - с. Савинці Тростянецького Центру культури та дозвілля;
  • Аліна Непомняща та Богдан Кравець - Тростянецький ліцей;
  • Зразковий ансамбль народного танцю «Радість» - Ладижинський ліцею №2.
  • Атмосфера заходу вразила своїм теплом і затишком, а всі учасники захоплювали глядачів своїм артистизмом, творчістю та театральними навичками, підтверджуючи, що саме університет є місцем, де об'єднується талановита молодь. XV культурно-мистецький фестиваль-конкурс «З любов’ю до батьківської землі – 2024 & OPEN DAY» запам’ятається всім учасникам приємними спогадами та залишить незабутні враження.

    Колектив Ладижинського фахового коледжу сердечно вдячний Президенту університету Григорію КАЛЕТНІКУ за увагу, турботу та допомогу у підготовці конкурентоспроможних фахівців та розвитку талановитої молоді!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}