Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pedrada05

Відбулось засідання педагогічної ради

01 травня 2024 року відбулось засідання педагогічної ради у Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету.

Засідання розпочалося з вшанування хвилиною мовчання загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації.

Директор коледжу Олег Цуркан традиційно привітав ювілярів, яких нагородили грамотами.

Приємною новиною стало те, що команда ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ взяла участь у ІІ Конкурсі стартапів ТНТУ «Ternopil Global Innovation Research» - 2024 з проєктом «ECOEDULAB: ЕКОЛОГІЧНА ЛАБОРАТОРІЯ РОСТУ». Диплом учасника директор коледжу Олег Цуркан вручив керівнику проєкту, викладачу Світлані Нагачевській.

Заступник директора з навчальної роботи Дмитро Присяжнюк зачитав присутнім наказ про оголошення подяки працівникам та студентам за підготовку та участь у відзначенні Дня відкритих дверей та культурно-мистецькому фестивалі-конкурсі «З любов’ю до батьківської землі» у ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ».

Згідно порядку денного:

  • Виступила Вікторія Немировська – голова циклової комісії кураторів груп з інформацією про систему організації виховної роботи кураторами груп коледжу та стан її виконання у 2023-2024 н.р.
  • Аналіз роботи навчально-методичного кабінету у 2023-2024 н.р. щодо удосконалення структури, форми і змісту методичної роботи з педагогічними працівниками представила Наталія Кулик – завідувач навчально-методичного кабінету.
  • Іван Дідик – завідувач відділення розповів про основні заходи та завдання щодо покращення стану навчально-виховної роботи та матеріально-технічної бази відділення «Інженерно-агрономічне».
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}