Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vika2

Вікторія Харченкова

Вікторія Харченкова - студентка другого року навчання спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Ще в школі брала активну участь в учнівському самоврядуванні. З сьомого класу була її членом, а в девʼятому класі виконувала обовʼязки президента школи. Тому, вступаючи в коледж, точно знала, що хоче брати активну участь у студентському житті, розповідає Вікторія.

«Ще в школі відчувала, що вступатиму у Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету тому, що завжди знала, що своє життя пов’яжу з економічною спеціальністю. Це було моїм особистим рішенням, яке я прийняла порадившись з випускниками коледжу, дослухавшись до їх гарних відгуків про якісну освіту, та висококваліфікованих викладачів», - ділиться з нами Вікторія.

Ще на першому курсі показала свою активність, була обрана старостою групи та приєдналась до студентської ради. Наразі ж, є головою комітету культурно-масових заходів і бере активну участь у створені контенту та розвитку соціальних мереж коледжу.

Також можна відзначити високий рівень навчання студентки. Сесії старається складати на відмінно з усіх предметів.

Після завершення коледжу, Вікторія планує вступати до Вінницького національного аграрного університету продовжуючи навчання на економічному факультеті.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}