Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W56

В Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету пройшло засідання педагогічної ради коледжу

4 жовтня 2023 року в Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету пройшло засідання педагогічної ради коледжу. Засідання розпочалося з вшанування хвилиною мовчання загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації.

Директор коледжу Олег Цуркан привітав працівників коледжу із зайнятим ІІІ місцем у Обласному конкурсі грантів на реалізацію інноваційних проєктів у закладах вищої та фахової передвищої освіти Вінницької області за ініціативи президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка за проєкт автономного (резервного) електропостачання навчального корпусу №1 Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ. Приємним подарунком для колективу став грошовий сертифікат на суму 30 тисяч гривень та найновіший проектор для навчальної аудиторії.

Згідно наказу, оголошено подяки працівникам, які прийняли участь у святкуванні 41-ої річниці ВНАУ. А також грамотами нагороджені викладачі за сумлінну педагогічну працю та з нагоди Дня працівника освіти. Вже традиційно не залишили без уваги і ювілярів, яких нагородили грамотами.

Згідно порядку денного виступила Наталія Кулик, завідувач навчально-методичного кабінету з планом навчально-методичної робити науково-педагогічного колективу Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ на 2023-2024 навчальний рік. З темою «Поповнення бібліографічного фонду бібліотеки коледжу підручниками, навчальними посібниками, періодичними виданнями в 2023-2024 навчальному році» виступила завідувач бібліотеки Віра Денисенко. Медична сестра Марія Черниченко поділилася рекомендаціями щодо профілактичних заходів попередження захворюваності учасників навчально-виховного процесу в 2023-2024 навчальному році.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}