Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Hero

Герої серед нас!

1 жовтня, у День захисників і захисниць України, завідувач бібліотекою коледжу Віра ДЕНИСЕНКО провела виховну годину для студентів першого року навчання спеціальності «Агроінженерія» та студентів другого року навчання спеціальності «Облік і оподаткування», присвячену мужності та відвазі наших воїнів. Захід відвідали особливі гості: командир танкових підрозділів ЗСУ, старший сержант Роман ХУТОРЯНСЬКИЙ та старший розвідник ГШР Підрозділу Анти Терористичного забезпечення, старший солдат Євгеній МАКСИМЕНКО Вікторович.

Захід розпочався з хвилини мовчання на честь вшанування пам’яті воїнів та мирних жителів, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Під час заходу студенти мали змогу поспілкуватися з військовими, почути їхні історії з фронту, дізнатися про побут та повсякдення захисників України. Герої поділилися своїми враженнями, спогадами та мріями про мирне майбутнє нашої країни.

На завершення заходу студенти віддали шану загиблим воїнам біля стели пам'яті коледжу.

Виховна година стала яскравим свідченням поваги та вдячності до наших захисників. Студенти мали можливість висловити свої почуття та задати питання, які їх цікавили. Цей захід став важливим кроком у вихованні патріотизму та поваги до Збройних Сил України серед молоді. Адже саме завдяки нашим захисникам ми маємо можливість жити в вільній країні.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}