Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W24

День знань у Ладижинському фаховому коледжі Вінницького НАУ

Сьогодні, як ніколи, важливо виховувати повагу до наших Захисників! Це те найменше, що можемо зробити ми сьогодні для виховання нашого майбутнього.

В День знань у Ладижинському фаховому коледжі Вінницького НАУ проведено відкриту виховну годину на тему: «Наші студенти – Герої нашої держави». На превеликий жаль, у нашому коледжі велика втрата – 19 студентів, денної форми та заочної, дорослих та ще зовсім юних чоловіків… Героїв, яких більше немає серед нас.

Зі вступним словом виступив директор коледжу Олег Цуркан. Разом зі студентами згадали про кожного з них та вшанували пам’ять хвилиною мовчання. Викладачі коледжу поділилися спогадами про наших героїв – своїх студентів.

Також, серед присутніх був батько Давида Іщенка – Валерій Іщенко. Він розповів про життєвий шлях сина, та зазначив, що з самого народження Давид був патріотом своєї держави.

«Давид мені колись сказав, що вони не бояться загинути – їм страшно, що їх забудуть. Будь ласка, пам’ятаєте про них. Навіть, якщо ви їх не знали, зупиніться на хвилинку і подивіться на Дошку пам’яті. Адже це ті люди, які віддали за вас своє життя», - звернувся до присутніх Валерій Іщенко.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}