Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W78

Юлія Бондарчук

17 листопада країна відзначатиме ДЕНЬ СТУДЕНТА. Студентські роки - найпрекрасніші роки, які закарбуються в пам’яті кожного назавжди. Напередодні свята ми поспілкувалися з найактивнішими, найзавзятішими та енергійними студентами коледжу. Серед них - Юлія Бондарчук, студентка третього курсу, яка навчається за спеціальністю “Агрономія”. До того ж вона - голова студентської профспілкової організації.

Юлія навчалася в Ладижинській ЗОШ №2. Після 9 класу вирішила вступити до коледжу. Вона вважала для себе необхідним з ранніх літ поринути в студентську сферу і зрозуміти як все там працює. Обрала саме “Агрономію”, бо ця професія була до вподоби. А з початком війни, на думку Юлії, актуальність обраної спеціальності ще більш зросла. Адже війна врешті-решт завершиться і тоді буде вкрай потрібно відновлювати поля, підвищувати їх врожайність. Тож професія агронома має і буде мати в майбутньому великий попит на ринку праці.

Навчатися в коледжі мені дуже подобається, - розповідає Юля. - У відносинах з викладачами та друзями завжди користуюся правилом: “Стався до людей так, як хочеш, щоб вони ставилися до тебе”. І це правило добре працює. Коли мені потрібна допомога від оточення - я завжди її отримую. Та, в своєю чергу, я теж надаю допомогу, якщо хтось її потребує.

Студентське життя сповнене яскравими подіями, які надовго запам’ятаються. Ось нещодавно студенти до свята від профспілкової організації Вінницького національного аграрного університету отримали квитки до обласного драмтеатру імені Садовського. Так, студентський актив коледжу побував на виставі за п’єсою Вільяма Шекспіра “Ромео та Джульєтта”. Нам дуже сподобався мюзикл, - говорить Юлія. - Ми всі, не відриваючи очей, стежили за подіями, які відбувалися на сцені. Для нас це незабутні враження. Дякуємо керівництву Вінницького НАУ та Олені Солоній за прекрасну можливість познайомитися з творінням великого драматурга.

Зі значних подій коледжу Юлії також запам’ятався конкурс талантів. Вона перебувала в журі та відчувала велику відповідальність за прийняття об’єктивних рішень з визначення переможців. Адже в коледжі навчається чимало талановитої молоді, а визначати кращих завжди складно.

Разом зі студентською радою, студентська профспілка організовує багато цікавих заходів: нещодавно був захід до свята Хелловін. Також вітали викладачів з Днем вчителя, а до війни велику цікавість у студентів викликав захід до Дня закоханих.

Щодо планів на майбутнє - то Юлія планує продовжити навчання у Вінницькому національному аграрному університеті, а працювати Юлія мріє в агрофірмі. Своє майбутнє Юлія пов'язує тільки з Україною. Я тут вдома і саме тут я себе добре почуваю.

Сподіваюся, коли закінчиться війна - нас чекає багато роботи й багато хороших та яскравих подій.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}