Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W15

До студентів Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ завітала власниця логістичного бізнесу у Туреччині - Галина Полякова

9 серпня 2023 року до студентів третього року навчання, спеціальності «Підприємництво та торгівля» Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ завітала власниця логістичного бізнесу у Туреччині - Галина Полякова.

Гостя поділилась своїм досвідом та думками щодо вибору даної професії, надала поради та рекомендації студентам для реалізації їхніх задумів. За її словами, ключовими факторами успіху є здобуті знання, цілеспрямованість, самодисципліна, постійне самовдосконалення та віра у свої сили. «Будьте наполегливими і вчіться! Без знань ви будете не в змозі конкурувати з іншими. Тільки сильні духом можуть досягти вершин!» – звернулась до молоді гостя.

Під час зустрічі студенти мали можливість задати питання нашій гості, щодо її професійної діяльності. Також, пані Галина зазначила, що у 2023 році вона вступила на заочну форму навчання до нашого коледжу. Адже за 20 років після завершення навчання вона хоче покращити свої бухгалтерські навички.

Після завершення зустрічі студенти висловили подяку Галині Поляковій за проведену бесіду, яка спонукатиме їх до саморозвитку та прагнення досягти великих результатів у майбутньому!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}