Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Ekskurs

Екскурсія студентів спеціальності «Агрономія»

18 липня, під час проходження виробничо-технологічної практики, викладачі та здобувачі освіти спеціальності 201 "Агрономія" Ладижинського фахового коледжу ВНАУ відвідали BTU-CENTER - український виробник мікробних і ферментних препаратів для сільського господарства, що спеціалізується на оздоровленні ґрунтів та садів.

Екскурсія розпочалася з відвідування виробництва, де студенти ознайомилися з повним процесом виробництва мікробіологічних препаратів. Починаючи від виробничої лабораторії і закінчуючи складом готової продукції, головний інженер Віталій КОХАНІВСЬКИЙ, детально розповів про всі етапи виробництва.

Після цього екскурсія продовжилась у конференц-залі, де Олександр РОСТОЦЬКИЙ - головний агроном BTU-CENTER - розповів про історію створення підприємства, про головних спеціалістів та про лінійку препаратів, що виробляються компанією, а також про їхні характеристики.

Студенти отримали цінні знання та практичний досвід, а також мали можливість поспілкуватися з фахівцями та поставити їм свої запитання.

Ця екскурсія стала чудовою можливістю для студентів спеціальності «Агрономія»ознайомитися з сучасними методами оздоровлення ґрунтів та садів, а також з продукцією українського виробника, яка користується високим попитом.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}