Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W80

Засідання педагогічної ради

02 листопада 2023 року в актовій залі Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ відбулося засідання педагогічної ради. Засідання розпочалося з вшанування хвилиною мовчання загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації.

Директор коледжу Олег ЦУРКАН привітав колектив з отриманням диплому ІІІ ступеня за участь в обласному конкурсі грантів на реалізацію інноваційних проєктів у закладах вищої та фахової передвищої освіти Вінницької області, який проводив Вінницького національного аграрного університету за ініціативи президента Григорія Калетніка. В свою чергу, представники відділення «Електрифікація та автоматизація с.г.» презентували 9 фотоелектричних модулів ALICO SOLAR M144/550W та гібридний інвертор MUST PH18-5248 PRO для систем резервного та автономного електропостачання потужністю 5 кВт та коефіцієнтом перетворення 1.0. Олег Васильович відзначив, що такі вагомі досягнення стали можливі завдяки злагодженій і командній роботі за підтримки керівництва Вінницького національний аграрного університеті. Відбулась ще одна приємна подія: щойно побачила світ книга, приурочена славному ювілею Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету. У ній день за днем прослідковується стежина життя навчального закладу довжиною в 90 літ. Для історії – це мить. Але для нас, хто творив літопис закладу, – це безліч цікавих та незабутніх днів. Перший примірник коледж подарував ВНАУ з нагоди 41 річниці з Дня заснування університету, а сьогодні один примірник Олег ЦУРКАН передав в бібліотеку коледжу, а саме завідувачу бібліотекою Вірі ДЕНИСЕНКО.

Ще одним подарунком для бібліотеки коледжу від керівництва ВНАУ став сертифікат на річну підписку наукових фахових видань України, які входять до категорії Б, зокрема розділи: «Економіка, фінанси, менеджмент. Актуальні питання науки і практики», «Сільське господарство та лісівництво» та ще одне видання – «Техніка, енергетика, транспорт АПК» і «Вібрації в техніці та технологіях».

Ще однією приємною подією для коледжу стала участь студентів у флешмобі до Дня Українського козацтва – «Ми нащадки козацької слави». Директор коледжу Олег Цуркан вручив сертифікат від науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти викладачам коледжу, які йшли до цього переможного дня – Світлані Качанюк і Наталії Кушнір.

Вже традиційно не залишили без уваги і ювілярів, яких нагородили грамотами. Згідно Порядку денного виступив директор коледжу Олег ЦУРКАН з доповіддю «Про підсумки роботи та завдання на перспективу Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету». Про підготовку до акредитації освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» у 2024-2025 навчальному році розповів заступник директора з навчальної роботи Дмитро ПРИСЯЖНЮК. Фахівець з профорієнтації випускників Олена ЧЕРВОНЧУК виступила з темою: «План профорієнтаційної роботи колективу коледжу на 2023-2024 навчальний рік». Завідувач навчально-методичним кабінетом Наталія КУЛИК виступила з темою: «Обговорення і затвердження Положення про атестацію педагогічних та науково-педагогічних працівників». Сестра медична Марія ЧЕРНИЧЕНКО розповіла про критичну ситуацію в області із захворюванням на інфекційний гепатит та поділилася рекомендаціями щодо профілактичних заходів попередження захворюваності учасників освітнього процесу.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}