Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W19

Захисти результатів проходження технологічної практики

У Ладижинському фаховому коледжі Вінницького НАУ відбулися захисти результатів проходження технологічної практики студентів спеціальностей 201 «Агрономія», 208 «Агроінженерія» та 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» у форматі конференції.

Захід передбачав демонстрацію студентами презентацій з представленням виробничих потужностей баз практик, їх підрозділів і основних виробничих показників та оформлення щоденника-звіту з детальним описом конкретних робіт, які виконували студенти під час проходження виробничої практики.

Здобувачі освіти спеціальності 201 «Агрономія» проходили практику у навчально-дослідному господарстві Ладижинського фахового коледжу ВНАУ, що є базою виробничого навчання та практичної підготовки фахівців аграрного сектору. Вони брали участь у практичному освоєнні технологічних процесів сільськогосподарського виробництва, освоїли сучасну техніку, технології, фінансову діяльність у сільському господарстві.

Під час захисту майбутні фахівці показали хороші знання з забезпечення професійної технологічної підготовки, досягнення вміння агроекономічно аналізувати систему землеробства та практично застосовувати сучасні технології вирощування сільськогосподарських культур.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}