Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pokolinnya

Зустріч поколінь

У затишних стінах Ладижинського фахового коледжу ВНАУ розгорнулася зворушлива зустріч, що об'єднала покоління. Час ніби зупинився, поступившись місцем спогадам, мріям та надіям. Серед гостей Микола ПІДГОРОДИНСЬКИЙ, випускник Ладижинського фахового коледжу ВНАУ 1977 року, Олег ДЯЧЕНКО, випускник Верхівського фахового коледжу ВНАУ 1991 року та голова Тульчинської районної ради Василь НЕБОРЕЦЬКИЙ. Присутні гості – яскраві особистості, чиї досягнення викликають повагу та гордість.

Микола Олексійович ПІДГОРОДИНСЬКИЙ – людина, що пройшла довгий шлях від студента до заслуженого працівника сільського господарства України. Його внесок у розвиток Миколаївщини важко переоцінити. Депутатська діяльність у Миколаївській обласній раді протягом шести скликань та численні нагороди за заслуги перед Миколаївщиною І та ІІ ступеня – це свідчення його активної позиції. Наразі він займає посаду старости Варюшинського старостинського округу.

А поруч – Олег Дмитрович ДЯЧЕНКО, депутат Вінницької обласної ради, енергійний і цілеспрямований лідер, який продовжує справу, розпочату в стінах коледжу. Як директор ТОВ «Богданівське», він активно працює на благо свого регіону. Його професійні досягнення служать натхненням для молоді.

Директор коледжу Олег ЦУРКАН щиро зустрів випускників, провівши для них екскурсію навчальним закладом. Випускники ознайомилися з сучасною матеріально-технічною базою, новітніми технологіями, лабораторіями та обладнанням, що відображає прагнення коледжу відповідати вимогам часу. Зустріч стала чудовою нагодою для спогадів про студентські роки, обміну досвідом і побажаннями на майбутнє.

Окрім щирих слів вдячності, не обійшлося й без приємних сувенірів. Присутні обмінялися символічними подарунками, які стануть гарним нагадуванням про цю подію.

«Сьогодні я бачу, що коледж рухається в правильному напрямку, і це надихає», – зазначив Микола Олексійович. Подібні слова підтверджують, що Ладижинський фаховий коледж ВНАУ не лише навчає, а й формує сильні особистості.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}