Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W50

З Днем народження, рідний університет!

Відзначення 41-ї річниці від Дня народження університету – грандіозна подія! Тому до цього святкового дня в Ладижинському фаховому коледжі ВНАУ готувалися заздалегідь усією дружньою коледжанською родиною. Така приємна нагода згуртувала викладацько-студентський колектив, допомогла оригінально представити коледж та підготувати подарунки.

Колектив Ладижинського фахового коледжу зробив свято ще яскравішим завдяки своїй презентації. Динамічний та стрімкий розвиток коледжу був представлений в локаціях відділень. Продемонстрували досягнення в навчанні, методичній роботі та спорті. Влаштували виставку пневматичної зброї, агродрона, представили макети двигуна і КПП сучасного авто, макет секції висівної сівалки, створили патріотичну фотозону і частинку української кухні, в якій особливим акцентом став волоський горіх.

Хвилюючим моментом стало вручення подяк викладачу агрономічних дисциплін Наталії Горобець та студентам Марині Бузі, Григорію Чернезі, Катерині Гордійчук, Аліні Мельник, Анні Гілевич, Ілоні Трембі, Івану Колесніку – за високий рівень навчальних досягнень, участь у художній та спортивній самодіяльності.

За ініціативи Президента університету Григорія Калетніка був проведенний обласний конкурс грантів на реалізацію інноваційних проєктів у закладах вищої та фахової передвищої освіти Вінницької області. За зайняте ІІІ місце колектив Ладижинського фахового коледжу був нагороджений грошовим сертифікатом на суму 30 000 грн. за розробку проєкту автономного (резервного) елекропостачання навчального корпусу №1 коледжу. Приємним подарунком для колективу коледжу став найновіший проектор для навчальної аудиторії. Щиро вдячні керівництву ВНАУ за високу оцінку роботи коледжу!

Найприємнішою подією зустрічі стало вручення подарунків. Першим подарунком стала книга про коледж – справжній друкований скарб, який охоплює і переповідає історію. Другий подарунок мистецький та присвячений символу Вінницького національного аграрного університету – соняшнику – на картині золотим цвітом розлилося соняшникове поле. Такий подарунок обов’язково стане гідною прикрасою університетських стін. А корзина з горіховими смаколиками показала наскільки багатим може бути розмаїття страв з додаванням волоського горіху. Ну і звісно запашний коровай – символ щастя, миру й достатку виготовлений з пшениці, вирощеної на полях навчального господарства коледжу.

Святкування Дня народження ВНАУ – яскраве свято зустрічей, сяючих посмішок та щасливих спогадів, яке супроводжується щирими привітаннями, музичними виступами, креативними фотозонами, цікавими, пізнавальними і смачними презентаціями від учасників під девізом: «Разом до Перемоги». Найщиріші слова вітання лунали від міської та обласної влади, а також колег, випускників, друзів та гостей заходу під час урочистої частини. Особливі слова подяки лунали на адресу наших воїнів-захисників. Ось завдяки таким зустрічам ми виховуємо у молодого покоління почуття гідності та гордості за те, що ми українці та робимо свій вагомий внесок у розвиток аграрного сектору країни та вдячності ЗСУ.

З Днем народження, університетська родино! Нехай почесна місія, спрямована на навчання та виховання молодого покоління, тільки зміцнює свої позиції і приносить ще більше плідних результатів у майбутньому.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}