Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Den%20polya%20olhopil

Ладижинський фаховий коледж ВНАУ на Дні поля в АФ «Ольгопіль»

14 червня 2024 року делегація Ладижинського фахового коледжу на чолі з директором коледжу Олегом Цурканом відвідала науково-практичний семінар, що проходив на полях агрофірми "Ольгопіль". Захід був присвячений огляду демонстраційних ділянок сортів пшениці та гібридів ріпаку.

День розпочався з теоретичного семінару, де учасники дізналися про сучасні технології вирощування озимих сортів пшениці та озимого ріпаку. Досвідчені фахівці поділилися своїми знаннями та практичними порадами щодо досягнення високої врожайності та якості продукції.

Після теоретичної частини учасники семінару мали можливість побачити все на власні очі. Їм було представлено демопосіви, де були представлені найкращі сорти озимих культур. Фахівці компаній розповіли про особливості та переваги кожного сорту та гібриду.

Наступним пунктом програми стало відвідування насіннєвого заводу господарства. Учасники семінару ознайомилися з процесом виробництва насіння.

Завершився День поля оглядом машинно-тракторного парку господарства та знайомством зі зразками нової техніки від провідних виробників.

Делегація коледжу щиро дякує організаторам заходу за змістовну та цікаву програму. Цей день став не лише чудовою можливістю для поглиблення знань та набуття практичного досвіду, але й чудовим майданчиком для спілкування та обміну досвідом.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}