Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W4

Ладижинському фаховому коледжі ВНАУ вперше в Україні відкрив заняття для водіїв самокатів

29 червня у Ладижинському фаховому коледжі ВНАУ відбулося вперше в Україні заняття для водіїв самокатів. Цей навчально-виховний захід проводився з абітурієнтами, які відвідували підготовчі курси.

Адміністрація коледжу запросила для проведення цього заняття автора проєкту "ЛАДИЖИНСЬКІ САМОКАТИ" Бровчик Владислава Віталійовича - випускника нашого коледжу. Спочатку він розповів про техніку безпеки під час користування електросамокатом. Потім про безпечне орієнтування в дорожньому русі у нашому місті розповів викладач коледжу Безсмертний В.О. Після теоретичної наступила практична частина, під час якої бажаючі абітурієнти мали змогу показати свою майстерність у керуванні самокатом на майданчику за що і отримали призи від Бровчика В.В. - безкоштовне користування самокатом в зручний для них час. Вишенькою на торті було фігурне керування веломобілем.

Переможець у цьому конкурсі отримав сертифікат, по якому він відвідав заклад "Кафе швидкого харчування - Burgiros", у якому отримав смачний приз у той же день.

Спонсори і власники Кафе: Громик С.В і Громик М.В. До речі Громик Михайло - випускник коледжу.

Дирекція Ладижинського коледжу і Бровчик В.В. запрошують всіх бажаючих на безкоштовні курси водіїв самокатів і велосипедів під час канікул. А учнів 1-7 класів запрошуємо до Дитячої Автошколи.

На кожного чекають призи, які надали власники велосипедних магазинів: ВЕЛОГАРАЖ і DISCOVERY.

ЗАПИС НА ВАЙБЕР +380969377425

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}