Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Mak1

Майбутнє лісу в твоїх руках!

Сучасне життя неможливе без використання паперової продукції. На роботі чи в побуті, люди постійно працюють з паперами, які можна віднести до одного із самих основних людських відходів.

Здавши папір на переробку, ми робимо крок до збереження лісу – зелених легень нашої планети. Тому адміністрація, студенти та працівники коледжу не пройшли осторонь та прийняли участь в зборі макулатури, який відбувся 28-29 жовтня у стінах Ладижинського коледжу Вінницького національного агарного університету.

Організаторами збору стали викладач Наталя Прокопенко та практичний психолог Тамара Ряба. Загальними зусиллями коледж зібрав 1148 кг. Макулатури і цим зробив неабиякий внесок у зелену скарбничку людства, що вказує на небайдужість до нашого майбутнього.

Mak2

Загалом перше місце по збору макулатури у запеклій боротьбі виборола група Б- 31(куратор Олена Григоренко) і зібрала 276,5 кг., друге-група М-33 (куратор групи Сергій Тишко) - 162 кг., а почесне третє місце завоювала група Е-11 (куратор Любов Асауленко) із результатом 160 кг.

Наостанок хочеться зазначити, що завдяки зборові ми покращуємо екологічне становище та довкілля не тільки нашої планети, а і міста. Пріоритетним напрямком для кожного з нас залишається виховання у студентів - працьовитості, чуйності, культури поведінки та любові до рідної землі.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}