Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pysanka

Майстер-клас з писанкарства від майстрині Галини Мисько

2 квітня 2024 року, напередодні Великодня, працівники та студенти коледжу завітали до бібліотеки, щоб взяти участь у майстер-класі з писанкарства та перейняти досвід ладижинської майстрині Галини Мисько.

Галина Семенівна займається цим видом мистецтва все своє життя, тому знає про писанки все: їх історію, значення кольорів та орнаментів, традиції розпису у різних регіонах України. Саме цією інформацією вона щедро ділилася з учасниками майстер-класу у ході заняття.

Завідувач бібліотекою Віра Денисенко разом із пані Галиною підготувала для кожного учасника особисте робоче місце і все що потрібно для роботи: яйце, віск, писачок, свічку, фарби та вже розмальовані писанки для зразка. Студентський актив мав змогу спробувати себе у цій справі, дуже хвилювалися, але писанка вийшла у кожного!

Дякуємо майстрині Галині Мисько за цікавий майстер-клас! Бажаємо майстрині, щоб неймовірна енергія її особистості й творчості робила світ яскравішим, щоб ще більше людей отримували частинку цієї яскравої та позитивної енергії.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}