Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W79

Майстри своєї справи

10 листопада 2023 року в Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету пройшов «Перший фаховий конкурс професійної майстерності», який об'єднав студентів коледжу і працівників сервісного обслуговування провідних підприємств Вінницької області.

Навчальний заклад радо зустрів команди професіоналів «МХП Логістика» та ТОВ СТО «ЛОНГРАН», м. Гайсин, які стали суперниками для студентської команди коледжу.

Доктор технічних наук, професор, директор коледжу Олег Цуркан привітав присутніх із започаткуванням і початком конкурсу та передав вітання від імені Президента Вінницького НАУ Григорія Калетніка та ректора Віктора Мазура, коротко ознайомив з історією коледжу, його сьогоденням.

Олег Васильович зауважив, що ініціатива провести цей конкурс прийшла від партнерів, роботодавців, зокрема, керівника відділу професійного навчання МХП Олени Азєєвої, підрозділу «МХП Логістика» та Артема Сенчика, директора ТОВ СТО «ЛОНГРАН», м. Гайсин. Олег Васильович побажав усім продуктивного, насиченого приємними подіями та враженнями дня.

Для того, щоб гості змогли познайомитися з коледжем та осягнути всю велич навчального закладу і потужність його матеріально-технічної бази, завідувач відділення «Інженерно-агрономічне» Іван Дідик запросив всіх до перегляду відеоролику про коледж.

Після реєстрації конкурсанти і гості заходу відвідали виставку технічної творчості та пройшли до четвертого корпусу, де учасники змогли не лише випробувати себе в конкурсах професійної майстерності, а й позмагатися за цінні призи. Цікавим та захопливим стало те, що кожен присутній на заході мав можливість проїхатися на новому тракторі John Deere.

Конкурс розпочався із знайомства команд-учасників з членами журі і членами апеляційної комісії. Журі обрано з числа провідних фахівців даної галузі:

Іван Стадник - голова журі, директор ПП «Ладижинська автомобільна школа»; Олександр Бондар - капітан поліції СРПП ВП №3 Гайсинського РУП ГУНП у Вінницькій області;

Олександр Полозюков - директор ФОП СТО «ПОЛОЗЮКОВ» м. Ладижин, спеціаліст з ТО та ремонту автомобілів.

На заході також була присутня апеляційна комісія, до якої увійшли:

Сергій Святий - керівник колони спеціальної та с.г техніки МХП;

Валерій Павловський - викладач спеціальних дисциплін Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ;

Артем Сенчик - директор ТОВ СТО «ЛОНГРАН», м. Гайсин.

Також до коледжу завітали:

Ксєнія Моторіна - фахівець з професійного навчання МХП;

Олена Івіна - партнер з персоналу МХП;

Марина Раситюк - рекрутер МХП.;

Після жеребкування команди-учасники відправилися по робочих місцях, де вправлялися у конкурсах:

«Перевірка знань з правил і безпеки дорожнього руху»;

«Визначення технічного стану та дефектування складальних одиниць джерел електричної енергії»;

«Дефектування шийок колінчастих валів. Дефектування циліндрів блока або гільз циліндрів»;

«Перевірка та регулювання напрямку і сили світла передніх фар автомобіля»;

«Водіння трактора на обмеженому просторі (закритому майданчику)»;

«Визначення на дотик складальної одиниці агрегату (вузла)».

Всі учасники проявили майстерність у виконанні завдань, чим показали високу якість знань. За результатами конкурсу учасники посіли місця: ІІІ місце – команда ТОВ СТО «ЛОНГРАН», м. Гайсин, ІІ місце –команда «МХП Логістика». Переможцями стала команда Ладижинського фахового коледжу ВНАУ. Всі учасники нагороджені дипломами та отримали фото на згадку. Переможці конкурсу отримали подарунки від «МХП Логістика», а Артем Сенчик передав коледжу рефрактометр та подарунковий сертифікат.

Вітаємо всіх учасників – теперішніх та майбутніх фахівців сервісного обслуговування, бажаємо миру, подальшого професійного зростання та успіхів у майбутній професійній діяльності.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}