Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W72

Обласний конкурс грантів на реалізацію інноваційних проєктів у закладах вищої та фахової передвищої освіти Вінницької області. За зайняте ІІІ місце колектив відділення «Електрифікація та автоматизація с.г.»

За ініціативи президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка був проведенний обласний конкурс грантів на реалізацію інноваційних проєктів у закладах вищої та фахової передвищої освіти Вінницької області. За зайняте ІІІ місце колектив відділення «Електрифікація та автоматизація с.г.» Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ нагороджений грошовим сертифікатом на суму 30 000 грн. Щиро вдячні керівництву університету за високу оцінку роботи коледжу!

28 жовтня 2023 року відбулось засідання робочої групи під керівництвом доктора технічних наук, професора, директора коледжу Олега ЦУРКАНА, на якому обговорили технічні питання стосовно першого етапу реалізації проєкту - створення резервного енергозабезпечення навчального корпусу №1 від гібридної фотогальванічної електростанції. Результатом роботи стало рішення, що отримані за грантом кошти будуть використанні на придбання сонячних модулів та інвертора. Технічне консультування при розробці проєкту надав стейкхолдер ТОВ «АЛЬТЕН-ІНВЕСТ» в особі керівника Володимира НЕКОДЮКА.

Гібридна сонячна електростанція надасть можливість коледжу не лише стати більш енергонезалежним, а й забезпечить можливість проведення здобувачами освіти науково-дослідної роботи, лабораторних та практичних робіт із налаштування та обслуговування обладнання в межах освітніх компонентів «Перспективні технології та відновлювальні джерела енергії», «Альтернативна електроенергетика» та електромонтажної практики.

Колектив Ладижинського фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету висловлює щиру подяку керівництву університету за допомогу у розвитку та всебічну підтримку.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}