Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
W77

Онлайн-лекція на тему «Виробництво електроенергії сонячними електростанціями»

25 жовтня 2023 р. у ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» в рамках тижня циклової комісії електротехнічних дисциплін була проведена онлайн-лекція інженером ТОВ «АЛЬТЕН-ІНВЕСТ» Олександром Осипчуком, викладачами коледжу Миколою Бараневичем та Світланою Нагачевською на тему «Виробництво електроенергії сонячними електростанціями» для студентів 3го та 4-го курсів відділення електрифікації та автоматизації с.г.. Учасниками даного майстер-класу були і викладачі, також приєднувались всі бажаючі. Олександр розповів про будову, принципи роботи сонячної електростанції в цілому та її складових окремо, процес моніторингу виробітку електроенергії, спостереження за метеоумовами, прогнозування погодинного виробітку електроенергії на наступну добу тощо. Лекція була дуже цікавою та змістовною. Студенти задавали багато запитань та отримували грунтовні відповіді. Атмосфера була доброзичлива та дружня.

Приємно те, що Олександр Осипчук є випускником нашого навчального закладу. Він є справжнім фахівцем в галузі електроенергетики. Ми пишаємось нашими випускниками, бо вони найкращі!

Циклова комісія електротехнічних дисциплін ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» щиро дякує директору ТОВ «АЛЬТЕН-ІНВЕСТ» Володимиру Некодюку за надану студентам і викладачам можливість побувати віртуально на підприємстві з виробництва сонячної електроенергії. Ви – наші постійні партнери. Наша співпраця – це великий вклад у підготовку високоякісних спеціалістів з галузі електроенергетики, електротехніки та електромеханіки.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}